Companyies convidades


COMPANYIA CONVIDADA DISSABTE
UN MAGO EN TU VIDA
"22 CENTÍMETROS"22 centímetres és la distància que hi ha entre l'avorriment més absolut i la possibilitat de divertir-se. La distància per arribar a la sorpresa assegurada que t'espera amb Un mago en tu vida. Israel Belchi, Xavi García, Jaime Martín i Jordi Sain són quatre mags molt diferents entre si, però amb una cosa en comú: gaudeixen de la màgia i volen que tu també la gaudeixis tant com ells. I per això, et proposen que presenciïs la seva màgia des de molt a prop, a tan sols 22 centímetres. Un xou versàtil, participatiu i fresc de màgia per a adults. ¡Viuràs la màgia! 


COMPANYIA CONVIDADA DIUMENGE


IMPROACATOMBA


La Companyia IMPRO Acatomba neix l'any 2001 al barri de Gràcia de Barcelona i es crea com a companyia teatral tenint sempre molt present l'estil de la Improvisació.
Debuta amb un espectacle propi que barreja el text amb la improvisació. Després de veure l'esplèndid resultat, segueixen experimentant amb aquesta barreja explosiva, fins que finalment es dediquen de ple a la màgia de la improvisació teatral.
Acatomba és una paraula contundent, un estil de vida, una Família teatral, una forma de fer les coses amb llibertat, amb ganes d'experimentar, aprendre i descobrir. Tots els espectacles, tallers i animacions que realitzen són de collita pròpia.
Tot el que fan manté un segell d'identitat propi. Però això sí, sempre amb un estil simpàtic i divertit. Eviten el drama i aposten de ple per la comèdia. Són els més ràpids del teatre improvisat per la seva manera de jugar. Mai utilitzen temps de preparació per executar les seves improvisacions i eviten sempre les històries de llarga durada. La seva especialitat són les impros àgils.
El nom de Acatomba va ser gràcies a Ramona Añón. (Àvia del director i un fenomen únic en la matèria.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada