Salutació Directora del Festival de MicroteatreMicroteatre@s!!!!

Tercera edició del festival de microteatre ja! A les portes del cinquè aniversari de la nostra entitat!!
Aquesta serà una edició molt especial per a nosaltres!
Ens fa molt feliços de compartir un cap de setmana amb aquelles persones , com nosaltres, que estimen la cultura i el teatre. Són moments de nervis, però moments meravellosos què guardem per sempre.
Enguany moltes companyies d'arreu del territori han enviat les seves propostes per a participar al festival. La tasca de l'equip artístic per triar les vuit què podreu gaudir ha estat llarga i complicada. Hi havia moltíssima qualitat en totes i cadascuna d'elles. 
Les dos companyies convidades Un mago en tu vida i Improacatomba ens farán veure també què de màgia i improvització pot tenir el teatre! Estem molt contentes de què hagin acceptat la nostra invitació.
Una de les novetats del festival d'enguany són les activitats paraleles què farem per a començar el cinquè aniversari com a entitat. Un concert acústic de teatre musical i un exposició fotogràfica d'arts escèniques.Aquestes activitats están fetes per artistes de la nostra ciutat...perquè Cornellà és una ciutat plena de cultura, art i talent ,molt de talent! 
Com sempre volem què el nostre festival sigui també una plataforma per a posar el nostre granet de sorra a difondre la gran tasca què fa l'Assamblea local de l'AEECC (Associació espanyola contra el càncer), així com un lloc per a fer donacions. Perquè teatre també és sinònim de solidaritat.
Sense voler allargar-me: GRÀCIES a l'ajuntament de Cornellà pel seu recolçament , als meus companys de festival i a totes aquelles persones què es deixen embolicar per una cornellanenca enamorada de la cultura.Montserrat Orozco Cees
Directora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada