Programació Dissabte

DISSABTE 19 D'OCTUBRE


CIA.SANTORINI   

“Guardar la Roba”Sinopsi


 "Aquí tot val diners. Jo ja ho he après. L'autobús, el pa, el cafè, la rentadora... Tu... Jo..." Dues persones desconegudes es troben accidentalment un dia qualsevol en una bugaderia. Les seves particulars maneres d'entendre el món, els seus problemes i els seus desitjos es posaran a fer voltes tot buscant la manera de saltar de la roda i anar endavant. Un dia qualsevol... O no."
Peça estrenada al Festival Píndoles.

Equip humà


Dramatúrgia: Martí Costa 
Direcció: Clara Manyós  
Interpretació: Martí Costa i Berta Pipó
Vestuari: Marina Prats
Fotos: Cesc Maymó

Companyia: Cia.Santorini

CIA. MERCANCIA

“Jo desconegut, el micromusical”

Sinopsi

ELL és un escriptor que segueix una mala vida... El seu somni és convertir-se en un escriptor d’èxit, però es veu lluny de la seva felicitat: les seves obres fracassen i se sent perdut.ELLA té una vida que no ha pogut escollir: s’ha de casar amb algú per interès familiar i econòmic i se sent forçada a haver d’encaixar a un sistema social que no vol, una família política que no desitja. Se sent obligada a estar enamorada d’algú que ella estima però veu que la seva vida no té gaire més sentit. La peça ens farà reflexionar sobre l’obsessió per la cerca de la felicitat com a finalitat en la vida, sense obrir la mirada a què és allò enfora de nosaltres el que ens fa feliços.

Equip humà


Dramatúrgia: Irene Garrido
Música: Josep Ollé
Direcció: Óscar Domínguez
Interpretació: Pau Rubio, Mariona Ginés

Companyia: Cia. Mercan

CIA. ESCOTILLO TEATRE 

“Intensa i Irracional” 


Sinopsi

Dos homes, un despatx molt espartà i força fosc. Un d’ells, assegut, potser
d’esquenes al públic, té un aire irreal de tan elegant, podria portar un vestit de tall impecable un pèl passat de moda (de vellut, potser?) però que llueix amb estil, mira un currículum (uns papers) en silenci durant una estona.
Així comença la peça...com acaba?

Equip humà


Dramatúrgia: Susanna García Prieto
Direcció: Anna Cabanes
Interpretació: Carles Serra, Carlos Lizalde

Companyia: Escotilló Teatre


CIA.VINTPERQUATRE  

“Mégot per terre”


Sinopsi


Mégot par terre (la burilla), és el títol de la cartel·la d’una obra d’art d’una artista arxiconeguda. És al mateix temps el punt de partida d’una comèdia plena d’ironia amb un final que no deixa indiferent. Les relacions d’amistat i els seus límits és  el que hi ha al darrera d’una simple burilla.
Un amic convida un altre a una exposició retrospectiva d’art contemporani d’una artista arxiconeguda. L’element exposat és una burilla amb una cartel·la. Una excusa com qualsevol altra perquè un d’ells acabi confessant un secret.

Equip humà


Dramatúrgia: Àngel Amazares
Direcció: Àngel Amazares
Interpretació: Àngel Amazares, Toni Alcalde

Companyia: Cia.VintperquatreCIA. CONVIDADAUn mago en tu vidaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada